Gasleiding en waterleiding

Al vanaf onze oprichting zijn wij als installatiebedrijf erkend voor het uitvoeren van watertechnische en gastechnische werkzaamheden. Het is niet de eerste de beste loodgieter die bij u in huis komt, maar een professionele installateur aan wie u met een gerust hart uw gasleiding en waterleiding kunt toevertrouwen. Bent u op zoek naar een waterontharder? Ook dan is Installatiebedrijf J. ten Hoor het bedrijf dat u zoekt.

Riolering

Van uw riolering zult u doorgaans niets merken tot deze verstopt raakt. Gelukkig zijn er tal van rioolontstoppers die het probleem snel en goedkoop oplossen. Toch weten wij uit ervaring dat u beter af bent met een installatiebedrijf. Niet alleen komen wij snel uw riolering ontstoppen, wij achterhalen ook de oorzaak van de verstopping en voeren nodige reparaties of aanpassingen uit.

Ventilatie

Ook de installatie, de reparatie en het onderhoud van uw ventilatiesysteem – eventueel met warmteterugwinning – kunt u aan ons toevertrouwen. Denk daarbij niet alleen aan het onderhoud van de ventilatie-unit, maar ook aan het reinigen van luchtkanalen.

Verwarming

Cv-installatie, vloerverwarming, cv-ketel, warmtepomp, zonneboiler; wij kunnen het allemaal installeren, repareren én onderhouden voor u.

Dakbedekking en dakgoten

Wie wil er nou geen goed dak boven het hoofd? Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Daarnaast voeren wij ook onderhoud en reparaties aan daken uit.

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer in huis laten installeren? Heeft uw bedrijfspand een modern toilet nodig? Bad, douche, wastafel en toilet: wij leveren en installeren al uw sanitair.

Centraal stofzuigsysteem

Als u een centraal stofzuigsysteem heeft is dat gezeul met die stofzuiger verleden tijd. We installeren dit systeem voor optimaal gemak graag in uw bedrijfspand of woning. 

Elektrotechniek

De activiteiten richten zich voornamelijk op de aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. In de installatiesector wordt veel werk verricht in de utiliteit en de industrie, evenals de agrarische en particuliere sector.

Wij stellen ons ten doel een kwalitatief hoogwaardig product tegen een financieel aanvaardbare kostprijs te leveren waarbij voldaan wordt aan de verwachtingen en de behoeften van de opdrachtgevers en afnemers. Niet alleen op het gebied van kwaliteit maar zeer zeker ook gericht op veiligheid van medewerkers en bescherming van het milieu.